Cela bivša Juga ga obožava, a sad je iscurila njegova najveća intima: Evo kako živi sa suprugom, niste ni sanjali
Glumac, Foto: Milan Maricic/ATAImages

bio je iskren

Cela bivša Juga ga obožava, a sad je iscurila njegova najveća intima: Evo kako živi sa suprugom, niste ni sanjali

Glumac je u braku već decenijama

Objavljeno:

Senad Bašić je glumac kojeg je publika upoznala i zavolela u seriji "Lud, zbunjen, normalan" a on je u skladnom braku sa svojom suprugom preko 30 godina.

Iako je u njihovoj zajednici sve kako treba i nema nikakvih problema, glumac je podelio sa javnošću jednu malu tajnu koja je zasigurno kod mnogih izazvala različite reakcije. Bosanski glumac je jednom prilikom otkrio kako je s godinama naučio da se ne uzrujava oko sitnica ali je otkrio i recept za savršen brak, otkrivši kako vodi miran i povučeniji život.

- Nisam više toliko nemiran, ne uzbuđuju me sitnice i gluposti i ne gledam televiziju”, ispričao je glumac, te dodao i da je na društvenim mrežama samo kada to od njega traže - otkrio je on.

Senad Bašić o braku
Senad Bašić o brakufoto: Milan Maricic/ATAImages

Kako on tvrdi ne robuje trendovima i konvencionalnim pravilima poput deljenja zajedničkog kreveta.

- Pa samo neka svako uzme svoju sobu. Francuski ležaj, to je najveća glupost pogotovo ako želite ostariti s nekim. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’ kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno - dodaje on.

Govoreći za hrvatski " IN Magazin", on je otkrio kako je okupirao ćerkinu sobu jer je bila prazna i napravio mesto samo za njega.

- S obzirom na to da je ćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se, napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto pričati, po dve tri rečenice, kad vidimo da će doći do sukoba odmah se raziđemo u svoje odaje”, otkrio je Senad svoju taktiku za hrvatski "IN Magazin" - dodaje Bašić.

Otkrio kako je okupirao ćerkinu sobu
Otkrio kako je okupirao ćerkinu sobufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako njegov glumalački lik koji tumači kao Faruk obožavaju žene, u privatnom životu njegovo srce je ukrala samo jedna.

Uprkos tome što je glumac izuzetno popularan, uspeo je da privatni život zadrži daleko od očiju javnosti. Poznata je informacija da je u braku sa suprugom Jasnom i da ima sina Skendera i ćerku Hanu.

Inače njegova ljubavna priča sa suprugom sa kojom je u braku tri decenije, počela je još u gimnazijskim danima i to u tramvaju na putu do škole. Od tada, njih dvoje se nisu razdvojili. Brak su sklopili u stedentskim danima njihova ljubav odolela je mnogim iskušenjima.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Telegraf/Dž.R./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.